zaterdag 7 september 2013

Martin van der Kreke is ALIFE


Aankondiging op website van La Strada

Martin van der Kreke was een oud-plaatsgenoot die in verschillende bandjes speelde voordat hij op 34-jarige leeftijd aan MS overleed.

Zo trad hij onder andere op met Howling Monkey's, Revents, Unox, Skally Wags, The Boones Request, Little Bit en The New Horrors. Bandjes die veel furore maakten in het Heiloo van de 80-er en 90-er jaren.
 
Op de speciale ‘MARTIN VAN DER KREKE IS ALIVE (At least in our minds)’ facebookpagina kun je foto’s zien van optredens en gebeurtenissen uit die tijd. Uit de bandleden van deze groepen is er voor deze avond een nieuwe band samen gesteld; ‘Martini & de Krekels’. Deze band treedt op 7 september in La Strada op. Zo zullen Karel Beers (drums), Erwin Hoetjes (bas), Skiff (gitaar), Menno de Wit (gitaar) en Perry-Stephan de Jong (zang) weer muzikaal hun beste beentje voor zetten.Op deze manier willen we deze helaas veel te vroeg gestorven held op zijn geboortedag herdenken. Dus iedereen die sterke verhalen uit deJambuurt wil horen, oude vrienden uit The Railway wil ontmoeten of van lekkere muziek wil genieten is welkom. De avond begint om 21.00

Datum: Zaterdag 7 september 2013
Aanvang: 21:00 uur Cafe La Strada
Entree: Gratis

 


Foto's op Picasaweb

Martin van der Kreke 7 september 2013

Diavoorstelling op PicasawebFoto's Bestellen via OYPO

Martin van der Kreke is ALIFE 7 Sep 2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten